GAVEKORT

Gi bort en kulturopplevelse i gave. Et gavekort hos oss kan byttes inn i en rekke ulike konsert- og kulturarrangementer. 

Praktisk info:
Hvordan kjøpe gavekort: Du kan kjøpe gavekort på nett. da kan du printe det ut hjemme selv eller gi det videre digitalt. Verdien på gavekortet bestemmer du selv.

Hvor kan jeg bruke gavekortet? Gavekortet kan benyttes i forbindelse med kjøp av billetter på vår nettside www.drammenkulturhus.no.

Hvordan kjøper jeg billett med gavekortet? Når du har valgt ønsket forestilling og har kommet frem til «Betaling» kan du velge å bruke gavekortet som betalingsmiddel. Her taster du inn gavekortets nummer. Kjøper du billetter for mer enn gavekortets verdi, må restbeløpet betales med betalingskort. Kjøper du billetter for mindre enn gavekortets verdi, vil restbeløpet forbli på gavekortet, som du så kan bruke til kjøp av billetter på et senere tidspunkt.

Hvordan ser jeg saldoen på gavekortet? Gå inn på gavekort og trykk vis saldo, pinkode og gavekortnummer står på gavekortet. NB! Gavekortet må benyttes innen 12 mnd. Forestillingen den benyttes på kan være lengre frem i tid.