Drammen kulturhus er en liten privateid kulturscene sentralt på Strømsø i Drammen. Kulturhuset ble etablert i 2023 av Frode Bjørnstad, Solveig Røine, Rune Valle Tangen og Marit Stokkenes i Brodahls Gummivarefabrikk, rett ovenfor Union Scene.

Kulturhuset har som mål å være byens kulturelle møteplass og en arena med lav terskel og stor bredde. Her er det plass til alt fra debatter til konserter, quiz og bokbad. 

Vi har egen bardrift og et egenkuratert program som består av alt fra konserter til debatter. I tillegg leier vi også ut lokalet vårt til møter, seminarer og selskaper når vi har ledig kapasitet. 

 

FAQ

Hvor er Kulturhuset?

Kulturhuset ligger i 1. etasje i Brodahls gummivarefabrikk, rett ovenfor Union Scene. 

Du finner oss på kartet her. 

Adressen vår er Grønland 57, 3044 Drammen.

Er det sitteplasser?

Om ikke annet er spesifisert er det unummererte sitteplasser på alle våre arrangementer.  

Åpningstid

Vi har åpent i forbindelse med arrangementer. Følg derfor med på programmet for å se hva som skjer når.

Tilgjengelighet og ledsagerpass

Kulturhuset ligger i 1. etasje og det er trinnfri adgang til lokalet. Det er HC-toalett på huset, og HC-parkering i gatene like utenfor.

Vi godtar ledsagerpass. Ta kontakt med oss på forhånd for å få egen ledsagerbillett. 

Er du rullestolbruker eller har du andre behov vi bør ta hensyn til? Gi oss gjerne beskjed på forhånd, slik at vi kan gjøre det vi kan for å sikre at du får et best mulig besøk hos oss.

Hvordan kommer jeg meg dit?

Adressen er Grønland 57.

Vi ligger kun 10 minutters gange fra Drammen stasjon og bussterminalen. Finn oss på kartet. Vi anbefaler alle våre besøkende å bruke kollektivtransport, om de kan. 

Dersom du må kjøre finner du flere parkeringsplasser langs gatene utenfor, og i parkeringskjelleren under Meny.

Har dere mat?

Det er ikke tillatt med medbragt mat og drikke hos oss. Unntaket er italiensk pizza levert fra våre gode naboer That’s Amore. Bestill og betal på telefonen din, og få rykende nystekt pizza rett fra pizzaovnen få minutter senere. 

Dersom du leier lokalet vårt til et arrangement tilbyr vi catering i samarbeid med lokale leverandører.

Våre støttesspillere: