The Cavebones

The Cavebones

Dørene åpnes og DJ’er fra klokken 19:00. Konsertstart er klokken 22:00.

I snart fire tiår har The Cavebones terrorisert og fascinert konsertgjengere i det ganske land med sin forrykte blanding av 70-tallspunk, 60-talls-garasje og 50-talls-rockabilly – og en hel del reinspikka galskap!

Bandet er viden kjent for sine live-show, og det skorter ikke på verken polyesterpels, kjøttbein, spindelvev eller juggel på deres konserter. Antageligvis ville selveste Screamin’ Jay Hawkins nikket anerkjennende, og Elvis og Lux Interior fra The Cramps hadde nok poppet en par bop-pills om de var vitne til The Cavebones live.

Få, om noen, band har det gått så mange rykter og skrytehistorier om som The Cavebones, og kanskje er dette grunnen til at de tidlig på nittitallet klarte det ingen andre hadde klart før, nemlig å få tilhengere i de alle de forskjellige leirene i Oslos subkulturer. På The Cavebones’ konserter kom det rockabillies, teddyboys, skinheads, blitzere, punkere, garasjerockere og rockere – og de fleste mimrer ennå om forbrødringen de da var med på.

Denne kvelden blir det en god miks av obskure coverlåter og eget materiale fra utgivelser som «The Beer Drink’n Zombie That Loved My Darling Snake» og «Do the Cavebone/Tastes like Chicken». Bandet har hatt noen få endringer i line-upen i løpet av de 35 årene de har vært aktive, og de to siste tilskuddene er «Gimpy» (For The Love of Ivy/K-otics) og «The Girl With No Name» (For The Love of Ivy/The Cables/K-otics).

The Cavebones:
Joe Bone (Jo Espen Johansen) – vokal
Fred Fuzz (Freddy Blomberg) – gitar
Bam Balam (Dag F. Gravem) – bass
The Gimp (Pelle Enebro) – trommer
The Girl With No Name (Silje
Dybedahl) – gitar