The Johnny Cash and June Carter Show – The Boys Named Sue

The Johnny Cash and June Carter Show – The Boys Named Sue

Norges mest aktive Johnny Cash-band, markerte i 2022 10 år med Johnny & June. Så stor suksess ble det, at de fortsetter turneen til og med 2024.

The Boys Named Sue gjør det de er best på; reise land og strand rundt med den fantastiske musikken til Johnny Cash & June Carter. De tar med seg publikumsfavoritten The Johnny Cash & June Carter Show og presenterer et finslipt og country-krydret show bygget rundt låter som «Ring of Fire, «Jackson» , «It Ain’t Me» , «Folsom Prison» og «I Walk The Line» .

I 2024 skal de i tillegg markere 55 års jubileet til klassikeren «A Boy Named Sue» . Som alltid fokuserer bandet på dynamikken mellom Johnny og hans kone June. Marianne Jagland stadfester i showet sin posisjon som hele Norges June Carter, og The Boys named Sue beviser igjen at de er Norges mest underholdende Johnny Cash-band, med en unik evne til å skape stemning og liv.

Bli med på en kveld fylt med den beste countryrocken har å tilby og vær med på å hylle The Man in Black og hans like strålende kone.

Dørene åpnes klokken 19.00 / Konsertstart klokken 21.00