Steve Wynn (US)

Steve Wynn (US)

Steve Wynn, vokalist og frontfigur i det The Dream Syndicate, gjør en eksklusiv konsert i Drammen kulturhus

L.A.-bandet The Dream Syndicate hadde 40-årsjubileum i år for debutklassikeren «The Days of Wine and Roses», og Wynn har de siste årene turnert både med bandet og som soloartist. Bandet var toneangivende i den nypsykedeliske bølgen med amerikanske band på 80-talet sammen med navn som R.E.M., Violent Femmes og The Bangles. Wynn spiller også i bandet The Baseball Project med Peter Buck og Mike Mills fra R.E.M.

– Jeg var fan av The Beatles og The Stones, men min lidenskap lente seg alltid mot de som levde under radaren. De fleste av mine musikalske lidenskaper var band som The Velvet Underground, The Stooges, Modern Lovers og Gun Club, sier Wynn.

Steve Wynn har også vært svært produktiv som soloartist, og kom i 2020 med 11-cd-boksen «Decade». Boksen inneholder 166 låter, 57 av dem tidligere uutgitt, og dekker den produktive tiårsperioden etter at Wynn flyttet til New York på midten av 90-tallet. Da Wynn forberedte lanseringen av cd-boksen var den naturlige planen så klart: ut på veien! Slik ble det som man vet ikke: Etter to konserter tidlig i 2020 med The Dream Syndicate ble det en ufrivillig pause på halvannet år, før han i 2021 gjorde en suksessrik Italia-turné som følges opp med nye europakonserter i 2023 – blant annet i Drammen kulturhus!

NB: Litt sen konsertstart klokken 22.30 ( dører 22.00 )

Tidligere denne kvelden har vi også konsert med den amerikanske artisten Robert Ellis, og det er dermed duket for en helaften hvis man ønsker det.

Billettpris per konsert er 250,- / Billett til begge konsertene er 400,-