Plateprat: Arne Iversen – Fra Elton John til Adrian Z

Plateprat: Arne Iversen – Fra Elton John til Adrian Z

Velkommen til plateprat med Arne Iversen, der Drammens egen Captain Fantastic vil snakke om favorittplaten og musikken til sitt idol Elton John, egen popkarriere som Adrian Z og et langt liv i og med musikken.

Arnes inspirasjonskilde har alltid vært Elton John, og da spesielt tidsepoken 1969–1976, the golden years. To ganger har han gjort storslåtte hyllestkonserter på Union Scene. Iversen kjente selv på popstjernesmaken med albumet «All These Songs» under pseudonymet Adrian Z, en plate som fikk mye oppmerksomhet da den kom i 1990.

Praten ledes av Jørgen Greiner. Underveis spilles og vises det musikkeksempler. Se ikke bort fra at Iversen selv setter seg ved
pianokrakken!

Gratis inngang.
Dørene åpnes kl. 18.00, starter kl. 19.30.

Arne Iversen har vært komponist, arrangør, kapellmester og musikalsk ansvarlig i en lang rekke forestillinger og konserter i snart 50 år.
Han debuterte som kapellmester i en alder av 16 år i Drammens Teater. Av komponert musikk kan nevnes musikk til Jan Werners album «Inner Secrets» (1997) og musikken til «Jakten på Juleskurken» som nå er sett av 200.000 publikummere. Som ektefødt og fotballgal drammenser er han også opphavsmannen til SIF-sangene «Godset fra Drammen» og «Gamle Gress».