Orderud – 25 år med tro og tvil

Orderud – 25 år med tro og tvil

Orderud-saken – alt du visste og IKKE visste!

Visste du at politiet fant nye bevis mot Kristin Kirkemo i 2023 – og visste du at det har kommet nye opplysninger om den mystiske 180-mannen? Eller at både Lars Grønnerød og Kristin Kirkemo forsøkte å verve leiemordere i månedene før trippeldrapet i 1999?

I all hemmelighet har gjenopptakelseskommisjonen gjort nye undersøkelser i denne helt spesielle saken. Milli har fått innsyn – og deler det som er verdt å vite fra den «nye etterforskningen» som pågikk frem til januar i år.

Øystein Milli, mangeårig krimprofil i VG, kjent fra NRK-suksessen «Gåten Orderud» og fast inventar i Krimpodden, kommer med foredraget «Orderud – 25 med tro og tvil». Milli har fulgt denne saken helt siden skuddene falt, og forteller hva det er med denne historien som engasjerer oss – selv 25 år etter trippeldrapet i kårboligen på Sørumsand. Milli går gjennom hele saken, fra gårdstvist og attentatforsøk til drapene og rettssakene. Han snakker også om de nye sporene og gjenåpningsprosessen.

Og ikke minst: Milli presenterer eksklusivt materiale – både etterforskningsdokumenter og åstedsbilder som – gir en unik innsikt i av norgeshistoriens mest spesielle kriminalsaker. Trodde du at du visste alt Orderud-saken? Tro om om igjen! Vi tør garantere at alle får høre eller se noe de ikke visste fra før. Milli svarer også på spørsmål fra salen.

Dørene åpnes klokken 18:00 // foredrag klokken 19:30