Operapub

Operapub

Dato: lørdag 3. februarTid: 18:00

Operapub

Kulturhuset inviterer til en lørdagskveld med opera med Gabriel Vinker, Oda Nysæter og Joachim Isaksen.

Dørerene åpnes klokken 18.00 og konsertstart er klokken 19.00

Gabriel Vinker er en Argentinsk-polsk pianist, født i Buenos Aires. Uteksaminert fra National University of Arts (UNA) som Arts Licenciate-Graduate i piano. Studerte Musical Preparation Opera-graden ved Teatro Colon Academy (ISATC). Studerer for tiden til Opera Répetiteur Master ved Norges musikkhøgskole (NMH) i Oslo.

Sopranen Oda Nysæter fullfører denne våren sin mastergrad i opera ved Kunsthøgskolen i Oslo. I studiene har hun tolket et bredt spekter av roller, som blant annet Kupava fra Rimsky-Korsavovs The Snow Maiden, La Bergere og La Chat i Ravel’s L’enfant et les sortilèges og tittelrollen i Händels Ariodante. Til våren fullfører hun studiene sine ved å gjøre Orasia i Telemann’s Orpheus i Stefan Herheim’s regi, sammen med Barokksolistene under musikalsk ledelse av Bjarte Eike.

Joachim Isaksen – Bass-Baryton. Joachim er født og oppvokst i Drammen, og har blitt uteksaminert med en mastergrad i Utøvende Klassisk Sang ved Universitetet i Agder. Han gjorde sin debut i Weikersheim, Tyskland i korrollen som Sergente i Puccinis opera «La Bohème». Utover dette har han gjort samtlige konserter i både Kristiansand og Oslo både solistisk såvel som i diverse kor.