Lørdagsjazzen: Five Shades of Sax

En konsert med Five Shades of Sax er mer enn bare swingende evergreens i flotte arrangementer. Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost! Orkesteret spiller velkjente melodier for alle som har levd en stund kjenner; kremen av de evigunge melodiene fra the «Great American Songbook». Alle ikledd fantastiske spesialskrevne arrangementer i melodier som «Moonlight Serenade», «Satin Doll» og «Aint Misbehavin’».  Orkesteret har et omfattende og variert repertoar som også inkluderer jazzversjoner av fks. «New York,New York» og «Jamaica farewell».

«Jazztalk» er uhøytidelige historier, fortalt av Bjørn mellom låtene, om utenlandske og norske jazzmusikere. Publikum får høre unike, interessante, morsomme og tildels utrolige beretninger fra jazzens verden.  Ingunn er den perfekte vokalisten for Five Shades of Sax. Ikke bare fordi hun er en erfaren sanger med godt over 20 års fartstid i bransjen. Hun har med sin varme stemme og og tydelige tilstedeværelse skape en musikalsk opplevelse som oser av sjarm. Hun passer perfekt til klangen av fem saxofoner. Flott og melodiøs musikk som både vil vekke gode minner og få det til å krible i dansefoten. Jazz som til og med vil falle i smak hos de som tror de ikke liker jazz!

Dørene åpnes klokken 13.00 / Konsertstart 14:00