Elvebyen bluesklubb: Christina Skjølberg band
Lørdagsblues: Christina Skjølberg band

Lørdagsblues: Christina Skjølberg band

Da Christina Skjølberg entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, hverken her hjemme eller ellers i verden.

Dette har endret seg siden den gang, men kvinnelige, venstrehendte bluesgitarister vokser fortsatt ikke på trær. Når hun i tillegg kan skilte med gitarferdigheter på høyde med de tøffeste gutta i klassen, og synger med en ektehet, intensitet og innlevelse få kan matche, skjønner man at vi her snakker om en unik artist.

Christinas musikalske referanser er dypt forankret i 60 og 70-tallets blues, funk og rock, og det samme gjelder fremførelsen på scenen. Publikum som vokste opp med denne musikken og opplevde den live den gang, har etter Christinas opptredener ofte gitt tilbakemeldinger som «jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve dette igjen». Christina gir alt, og vet å underholde sitt publikum. Christina er nå i gang igjen for fullt og gav høsten 2022 ut et nytt album “I’m on fire”, som har høstet gode kritikker både i Norge og internasjonalt. Det nye låtmaterialet fortsetter delvis i samme stil som på debutalbumet, men med enda tydeligere referanser til 70-tallets rock, blues og funk.

Dørene åpnes klokken 13:30 / Konsertstart klokken 14:30

Denne konserten arrangeres i samarbeid med Elvebyen bluesklubb