Freschard & Stanley Brinks (F)
Freschard & Stanley Brinks (FR)

Freschard & Stanley Brinks (FR)

Er du klar for en sommerkveld fylt med fengende indiepop og fransk sjarm? Tilbring kvelden hos oss på Kulturhuset når de franske indiefavorittene Freschard og Stanley Brinks inntar scenen i juli.

Med sin unike stemme og sjarmerende tekster, tar Freschard publikum med på både melankoli og glede. Hennes karismatiske opptredener har vunnet hjertene til publikum over hele verden. Stanley Brinks ­– tidligere kjent som André Herman Düne, med sin eklektiske stil og fengende melodier er hans låter en herlig miks av folk, rock, og indiepop.

Stanley Brinks begynte å opptre som André Herman Düne i 1999, og delte hovedvokalen, gitarspillet og låtskrivingen med sin bror David i bandet Herman Düne i flere år. Han har brukt mange kallenavn for ulike sideprosjekter, men siden han forlot Herman Düne i 2006, har han vært kjent kun som Stanley Brinks.

Freschard vokste opp på en gård i Burgund. Som 18-åring flyttet hun til Paris, hvor hun bakte paier og kaker på en kafé. Der møtte hun en lokal musiker og fast kunde, nemlig Stanley Brinks, som skrev noen låter til henne. Uten et fast hjem i Paris, sparte hun akkurat nok penger til å kjøpe en billett til New York. Der fant hun en gammel elektrisk gitar og begynte å skrive sine egne sanger. I 2004 flyttet hun til Berlin.

Dører klokken 19.00 // konsertstart klokken 20.00