Fotball-EM gruppespill

Fotball-EM gruppespill

Vi viser kampene fra fotball-EM 2024 på storskjerm, og inviterer deg til å bli med på en uforglemmelig dag fylt med spenning, glede og fotballmagi.

Dagens kamper

Kl. 15:00 – Ungarn vs. Sveits 

  • Ungarn: En av de mest historiske nasjonene i europeisk fotball, kjent for sin gullalder på 1950-tallet da de revolusjonerte spillet og ble kjent som «De magiske magyarene» og kom til VM-finalen i 1954. Ungarns største suksess i EM-sammenheng var i 1964 da de nådde finalen. Dessverre tapte de finalen mot Spania, men å komme til finalen var jo en bemerkelsesverdig prestasjon i seg selv.
  • Sveits: Sveits har ofte vært kjent for sitt solide forsvar og organiserte spill i Europamesterskapet, men de har noen ganger slitt med å score nok mål for å komme langt i turneringen. Under Europamesterskapet i 2008 var Sveits vertsnasjon sammen med Østerrike. Selv om de hadde fordelen av å spille foran hjemmepublikummet, klarte de jammen ikke å komme seg ut av gruppespillet.

Kl. 18:00 – Spania vs. Kroatia 

  • Spania: En av de mest suksessrike nasjonene i nyere tid, med tre EM-titler og en VM-tittel. Deres «tiki-taka» spillestil har fascinert fotballverdenen.
  • Kroatia: Et lag som har imponert siden deres første VM i 1998. Finalistene fra VM 2018 er kjent for sin tekniske dyktighet og kampvilje.

Kl. 21:00 – Italia vs. Albania 

  • Italia: Fire ganger verdensmestere og en av de mest prestisjefylte fotballnasjonene i verden. Kjent for sitt solide forsvar og taktiske kløkt.
  • Albania: En stigende stjerne i europeisk fotball som debuterte i EM i 2016. De har vist imponerende fremgang de siste årene.

📣 Gratis inngang! Vi gleder oss til å se deg der!