Fotball-EM gruppespill

Fotball-EM gruppespill

Vi viser kampene fra fotball-EM 2024 på storskjerm, og inviterer deg til å bli med på en uforglemmelig dag fylt med spenning, glede og fotballmagi.

Dagens kamper:

Kl. 18:00 – Tyskland vs. Ungarn

  • Tyskland: Visste du at Miroslav Klose, en av Tysklands mest ikoniske angripere, har rekorden for flest scorede mål i EM-sluttspill gjennom tidene. Han scoret totalt 5 mål i EM 2004, 2008 og 2012.Tyskland er en av de mest suksessrike nasjonene i fotballhistorien, med flere verdensmesterskap og europamesterskap.
  • Ungarn: Etter en lang periode med fravær fra sluttspillet, kvalifiserte Ungarn seg igjen for Europamesterskapet i 2016. Der spilte de i gruppespillet og avsluttet på tredjeplass i gruppe F. Vi får se hvordan det går i 2024 da?

Kl. 21:00 – Skottland vs. Sveits

  • Skottland: En nasjon med en stolt fotballarv, kjent for sin lidenskapelige tilnærming til spillet. Visste du at Kenny Dalglish, som er en av Skottlands mest legendariske fotballspillere gjennom tidene, har aldri deltatt i Europamesterskapet som spiller. Han deltok imidlertid som manager for Skottland i EM 1996.
  • Sveits: En solid konkurrent med flere sterke EM-opptredener. De er kjent for sin disiplinerte og taktiske tilnærming til spillet.

📣 Gratis inngang! Vi gleder oss til å se deg der!