Fleksnes – sesong 4
Fleksnes – sesong 4

Fleksnes – sesong 4

Vi har kommet til sesong 4 i Fleksnes Fataliteter! Marve Almar Fleksnes, spilt av Rolv Wesenlund, er en påståelig og egenrådig mann som jukser og drar en hvit løgn når han finner det hensiktsmessig.

Gratis inngang.

1. Hjem, kjære hjem: Moder’n har flyttet hjem til Marve, men hun vil at de skal flytte til en finere leilighet. Går Marve med på det?

2. Fjernkontroll og alt fritt: Fleksnes og Moder’n trenger å plusse litt på husholdningspengene og tar jobb som barnevakter. De stiller ikke bare krav til svart betaling, et visst nivå på komforten er også nødvendig.

3. Det er noe som går: Hos legen – jo, Marve har vært der før, men nå er det alvor. Han er nemlig blitt forkjølet, og den som tror at Fleksnes har fått en alminnelig snufse-forkjølelse, må tro om igjen.

4. Med Liv som innsats: Fleksnes er en mann med mange interesser. Når det gjelder det å se på tv, er han spesialist. Og kunnskapene deler han gjerne på.

5. På topp-planet: Fleksnes tar for seg problemene på det internasjonale plan. Det dreier seg om fred og forståelse mellom menneskene på jorden.

6. Dobbeltgjengeren: Fleksnes stiller gjerne opp når samfunnet ber om en tjeneste, f.eks. når politiet vil ha hjelp ved en konfrontasjon. Et ran er begått og en mistenkt må identifiseres.

Dørene åpnes kl. 18.00, visning fra kl. 19.00.