Fat Fred & the Possumhunters
Fat Fred & the Possumhunters

Fat Fred & the Possumhunters

Fat Fred & the Possumhunters gir deg analog rock`n roll på høygir!

Mer enn fire tiår etter at rocken ble erklært død, og i en tid der sjela for lengst er solgt til den digitale revolusjonen, stiger Fat Fred & the Possumhunters ut av asken som en Fugl Fønix.

Med en uforlignelig blanding av rockabilly, blues, swing og rock ’n roll, er disse gutta på grensa til irriterende trofaste mot sine analoge, amerikanske røtter. Herifra og ut må hver kvinne og mann ta vare på seg selv! Uansett om det er høylys dag eller langt på natt! Fat Fred & the Possumhunters er i seg selv en maktdemonstrasjon, med nær sagt totalitær sjanger utfoldelse, pur spilleglede og en hysterisk energi som burde være tilgjengelig reseptfritt på apoteket! Når disse 5 gutta kommer sammen i all sin selvforherligelse og det telles til 4, så blir det svett, energisk, hysterisk og avhengighetsdannende!

Dørene åpnes klokken 19:00 // Konsertstart klokken 21:00

På denne konserten har vi valgfri billettpris – velg mellom 3 priser fra 100 til 300 kroner!

Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne komme til oss på kulturarrangementer, uavhengig av økonomi. På denne konserten kan du derfor velge mellom 3 kategorier etter hva som passer best for deg.