Drammen poesiklubb: Nora Aschim / Terje Dragseth + åpen mikrofon

Drammen poesiklubb: Nora Aschim / Terje Dragseth + åpen mikrofon

Ny poesiklubb på Drammen kulturhus mandag 29. april med to svært interessante poeter. Og det blir selvsagt også åpen mikrofon!

Nora Aschim, født i 1998, debuterte i 2017 med diktsamlinga «Unngå øyekontakt», og har siden utgitt tre diktsamlinger og en boksingel. Om hennes siste bok skriver forlaget: Norske skoger er en diktsamling som forener to tilsynelatende adskilte verdener: trær og graviditet. Som skaper vakre koblinger mellom skaperverket og alle oss som er skapt av det.

Terje Dragseth har siden debuten med «Offerfesten» i 1980 utgitt en rekke bøker som har befestet hans posisjon som en av våre mest innovative og tydelige poeter. For «Bella Blu: Håndbok for verdensrommet» fikk han Triztan Vindtorns poesipris i 2013. Dragseth er oversatt til en rekke språk. Dragseth er utdannet filmregissør ved Den Danske Filmskolen. Han har også spilt og fremfører også sangtekster med progrockbandet I Sing My Body Electric, som har spilt ved en rekke poesifestivaler og turnert i Tyskland og Danmark: https://www.youtube.com/watch?v=8VV7HFM9Khs.

Gratis inngang.
Dørene åpnes kl. 18.00, arrangementet starter kl. 19.00.

Arrangementet er støttet av Drammen kommune og Norsk forfattersentrum