Casse-Cou Project: «Flytende Drømmer»

Casse-Cou Project: «Flytende Drømmer»

Casse-Cou Project er et dansekompani med profesjonelle dansere fra Drammen og omegn, ledet av Lise Kristoffersen. De viser stykket sitt «Flytende Drømmer», koreografert av Wenche Brun.

Med seg har de Dansekompaniet fra Øvre Eiker Kulturskolen som skal vise en forlengelse av «Flytende Drømmer» koreografert av Lise Kristoffersen, samt en dansegruppe fra danseskolen Attic som holder til i Drammen, koreografert av Sigurd Roness.

Casse-Cou Project ble etablert med et formål om at profesjonelle dansere med tilknytning til drammensområdet, skal bringe dansekunst til den allmenne gjennom forestillinger og workshoper. Les mer her: cassecouproject.com

WORKSHOP: I forkant av forestillingen inviteres det til åpen og gratis workshop for ungdommer. Dansen som læres her skal også vises på forestillingen og alle deltakere på workshop får gratisbillett til forestillingen. Workshopen er kl. 10.30–11.30 på Drammen kulturhus, med påfølgende generalprøve kl. 12.30. Påmelding: post@cassecouproject.com

Arrangementet er støttet av Drammen kommune (UNG Kultur) og har som mål å bringe kunst av høyt nivå til den allmenne, samt gi byens ungdommer og unge dansere en mulighet til å stå på scenen med profesjonelle dansekunstnere.